Categories for Новости

Македонската зелена идеја „Вајс адитив“ на Софија Дацева победи во категоријата „Зелени идеи – поддршка до 10.000$“ и стана седмата македонска зелена идеја која е наградена на регионално ниво

September 8, 2020 7:41 pm Published by

На 3-ти и 4-ти септември по 9-ти пат, а оваа година во онлајн формат,  се одржа регионалниот натпревар „Зелени идеи“.... View Article

Од отпад од вино (комиње) до адитив во прехранбена индустрија, биотехнички методи за здрав мед и заштита на феноменот колибарење се победниците на овогодинешниот натпревар „Зелени идеи“

June 3, 2020 10:09 am Published by

На 2 јуни, Здружението за социјални иновации „АРНО“ ги прогласи победниците од натпреварот „Зелени идеи“ кој годинава се одржа во... View Article