Author Archives for admin

Иднината на протеинската исхрана- македонски зелен бизнис награден на регионален натпревар

September 27, 2022 9:38 am Published by Leave your thoughts

На 23-ти септември во Солун, Грција се прогласија победниците од  регионалниот натпревар „Зелени идеи од Балканот“. Во категоријата на зелени... View Article


Прогласени победничките зелени идеи за 2022 – циркуларната економија се поблиску до македонските претприемачи

June 5, 2022 9:03 pm Published by Leave your thoughts

На 31-ви мај „АРНО“ ги прогласи победниците од натпреварот „Зелени идеи“ 2022 кој се одржа во Центарот за социјални претпријатија... View Article


Потпишан договор за кофинансирање на проект помеѓу АРНО и Министерството за локална самоуправа

April 19, 2022 12:50 pm Published by Leave your thoughts

Здружението за социјални иновации “АРНО” и  Министерството за локална самоуправа на Република Северна Македонија, официјално потпишаа договор за кофинансирање на... View Article


Избрани победниците на натпреварот „Зелени идеи“ за 2021: библиотека за играчки, лушпи од портокал-суровина за масла и ароматизери, изработка на облека и додатоци за миленици од текстилен отпад се зелените идеи со кои продолжуваме на регионален натпревар

June 16, 2021 2:57 pm Published by Leave your thoughts

На 16 јуни „АРНО“ ги прогласи победниците од натпреварот „Зелени идеи“ 2021 кој и годинава се одржа во онлајн формат.... View Article