December 2, 2019

Во 29.10.2019 се потпишавме меморандум за соработка со Treebanks ???

На 29.10.2019 АРНО потпиша меморандум за соработка со Treebanks. 

Не заборавајте, многу е лесно да ги поддржите луѓето кои садат дрва во Македонија Доколку букирате сместување на букинг.ком преку нивната вебстрана или купите маичка, тие садат дрво за вас. Ние не само што ќе ги резервираме сите наши патувања преку трибенкс, туку ќе лобираме сите наши партнери и соработници да го прават истото.