Tag Archive: ракатрак

Био-смарт ориз, мобилна апликација која ги наградува еколошки одговорните граѓани и еко-центар за градење на животни вештини на деца се македонски зелените бизнис идеи избрани за учество на регионален натпревар

June 21, 2019 9:20 am Published by

На 20-ти јуни во Скопје, во организација на здружението за социјални иновации „АРНО“,  се одржа финалето на македонскиот натпревар за... View Article