Tag Archive: арно

Од отпад од вино (комиње) до адитив во прехранбена индустрија, биотехнички методи за здрав мед и заштита на феноменот колибарење се победниците на овогодинешниот натпревар „Зелени идеи“

June 3, 2020 10:09 am Published by

На 2 јуни, Здружението за социјални иновации „АРНО“ ги прогласи победниците од натпреварот „Зелени идеи“ кој годинава се одржа во... View Article

Био-смарт ориз, мобилна апликација која ги наградува еколошки одговорните граѓани и еко-центар за градење на животни вештини на деца се македонски зелените бизнис идеи избрани за учество на регионален натпревар

June 21, 2019 9:20 am Published by

На 20-ти јуни во Скопје, во организација на здружението за социјални иновации „АРНО“,  се одржа финалето на македонскиот натпревар за... View Article