March 7, 2018

Интервју на Наталија Бургиева за иновативност.мк

Финалистката на натпреварот „Филантропија преку зелени идеи 2017“ , Наталија Бургиева е основачот на социјалното претпријатие „МамаОргана“ кој произведува органски производ кој нема да ја загадува околината и при тоа да им понуди шанса за вработување на самохрани родители.

Повеќе за приказната за создавањето на социјалното претпријатие „МамаОргана“ прочитајте во интервјуто на Наталија Бургиева за иновативност.мк