September 20, 2017

Интервју на Кристиан Шопов за иновативност.мк

Нашиот грантист -младиот илузионист Кристиан Шопов е одамна познат во јавноста преку неговата  магија која разубавела многу детски родендени, забави, фестивали… Идејата на Кристиан својата работа да ја искористи за едукативни цели и за промоција на екологијата и потребата од селекција и рециклирање на отпадот, резултираше со зелената идеја „Еко илузии“ кој во 2017 година победи на регионалниот натпревар за зелени идеи.

Прочитајте повеќе за иновативните илузии  во интервјуто на Кристиан Шопов за иновативност.мк