July 22, 2018

Интервју на Јасмина Главинческа за радиомоф.мк

Финалистката на натпреварот „Филантропија преку зелени идеи 2018“, Јасмина Главинчевска со колекцијата „Еко-Дете“ нуди решение како да се намали отпадот од хартија, а да се зголеми зеленилото преку инволвирање и едукација на децата, но и возрасните.

Повеќе за приказната на Јасмина Главинчевска и „Еко-Дете“ може да прочитате во интервјуто за радиомоф.мк.