October 9, 2017

Интервју на Јане Заевски за иновативност.мк

Нашиот грантист- економист и иноватор Јане Заевски  со софтверското решение за продажба и донирање непродадена храна од угостителските објекти – „Храна за сите“,  освои награда од 10.000 долари на регионалниот натпревар „Филантропија преку зелени идеи“ во Колашин, Црна Гора.

Прочитајте повеќе за иновативното софтверско решение „Храна за сите“  во интервјуто на Јане Заески за иновативност.мк